Kövess minket

Film

A District 9 és a Chappie rendezőjének új projektjében gyíkemberek igázzák le a Földet

Összeesküvés-elméletesek tuti behugyoznak az örömtől.

Megosztva

Forrás: Youtube

Miután kiderült, hogy Neill Blomkamp (District 9, Chappie) Alien folytatása megy a levesbe (innen is hatalmas felmutatott középső ujj a Fox-nak a húzásért!), a rendező inkább saját kezébe vette a karrierjét. Oats Studios néven saját stúdiót alapított, a fókuszt pedig kísérleti filmek készítésére helyezte.

Blomkamp kommunikációjából úgy tűnik, hogy nem csak a készülő rövidfilmek, de a bizniszmodell is kísérleti lesz. Április legelején Twitteren tette fel a kérdést: „Ha felraknánk pár kísérleti rövidfilmet a Steam-re, melyekből később rendes film is lehetne, érdekelné vajon az embereket?” – ami elég különös, tekintve, hogy a Steam egy videojátékokat és nem filmeket áruló digitális áruház. Később Blomkamp ezt a felvetését úgy módosította, hogy az első részt valószínűleg Youtube-ra is felrakja majd, természetesen ingyen.

Na de miről szólnának a filmek? A posztolt trailer alapján gyíkemberek igázzák le a Földet, miközben az emberi fajt véglegesen ki akarják irtani. Emellett katonákat és egy lebegő, fekete, masszaszerű valamit is kiszúrhatunk az előzetesben. Reméljük a kísérlet sikeres lesz és Blomkamp elkezdhet dolgozni a moziváltozaton is. 

[vembed youtube=”zoiezEB9n2Q” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés