Kövess minket

Események

A Dunapart széttrappelése pipa, avagy ilyen volt a szerkesztőségünk Day OFF bulija a Pontoonon

Szombati összefoglaló.

Megosztva

Forrás:

Véget ért a nyár, mi pedig úgy gondoltuk, hogy az évszak méltó búcsúztatása érdekében összeszedjük nektek a hazai, kortárs rapszcéna színe-javát, hogy egy olyan bulival léphessünk át az őszbe, amin egyaránt képviseltetheti magát a trap, a cloud rap, a techno és a jazzy hiphop is.

Így született meg a Day OFF ötlete, amihez egy klubhelyiség szorításából egészen a szabad Dunapartig tágítottuk a teret, és egy estére befoglaltuk a Lánchíd lábánál elterülő Pontoont, sikeresen kimaxolva a kimaxolhatót.

Slanki bemelegített, aztán Gyuris, akivel augusztusban beszélgettünk, magával hozta rendszeres közreműködőit, egyben közeli barátait, Sihencet, Kapitány Mátét, Csizmit, Ren Trace-t és Lil Daffy-t is, akikkel hol erőteljes bólogatásra, hol heves libabőrözésre késztették az akkor már gyülekező tömeget fagyos, költőien őszinte trackjeikkel. 

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Nagyon fura emberek gyűltek össze egy helyen. – indít Kapitány Máté. Az még furább, hogy ránézésre lehetetlen, hogy azok az előadók, akik felléptek, bármilyen módon jó viszonyt ápoljanak egymással, hiszen annyira különböző szinteken vagyunk és más-más irányzatokat képviselünk. Ehhez képest viszont az a poén, hogy mindenki ismer mindenkit, és mindenki jóban van a másikkal. Kibaszott szürreális volt, rohadt jól éreztem magam.

Forrás:

Forrás:

 A hangulatos partyt kutató külföldiektől és az odatévedt középkorú pároktól kezdve az internetkultúra huszonéves weirdo gyermekein át a clout gogglesben kelő-fekvő tinikig tényleg mindenki jelen volt, a valódi sokaság pedig Gege, Tink és pHLaT vérlaza, rímorgiát tartó triójára állt össze. A keverőknél az Elevatedes Perrin, az aznap XXXTentacionnak is emléket állító DJ N1ce és a trAnzKaPHka projekt egyik fele, Sammie Beats sürgölődtek, Gyuriséknak a ZöldRobotMajomból ismeretes Lassú Isten segített be, aki a ZRM-mel a Clán és Lil Holt után punkosan fesztelen és arcátlanul mocskos fél-fél órát veretett késő délután.

Forrás:

Forrás:

 

Forrás:

Ha a trap rocksztárjai a tengerentúlon Lil Uzi Vert és Playboi Carti, akkor Magyarországon ezt a címet Figurának és Egsnek simán megelőlegezhetjük. Fél tízkor elkezdtek spriccelni a Gieroy-os vízipisztolyok, a fekete szurokként ragyogó pipirapper neonzöld sapkában világított, majd pillanatok leforgása alatt olyan komoly bulika kerekedett, hogy ahhoz Egs stage dive-ja minimum alapkellékként dukál.

Terra közönség, finom italok, szép lányok, profi szervezés – szétéltem! – meséli örömmel Figura, akit az életvidám Egs követ, és így összegez: Jó közönség, jó hangulat, jó dj-k, POSITIVE VIBES ONLY!

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Day OFF – Figura & Egs

Az OFF Média szerkesztősége egy egész napos ünnepléssel és egy masszív zenei line-uppal búcsúztatja a nyarat, ehhez pedig kicuccolunk a Duna-partra a Pontoonhoz a maximális lazulás érdekében. Esemény: https://www.facebook.com/events/217442772271372/ Naplók: https://www.instagram.com/naplok_studio/ www.facebook.com/naplokstudio/ Figura: https://soundcloud.com/figura27/ https://www.instagram.com/hazudol/ Egs: https://soundcloud.com/egs2300 https://www.instagram.com/sbencerz/ Zene: Figura x Egs x Baba Aziz – Tinder

Az adrenalinszint 101%-ra emeléséhez aztán Lmen Prala nyújtott segítséget DJ Gozth társaságában egy pofátlanul nyers és masszív szettel, amivel hiba nélkül dugig telítették a táncteret. Fél 10 után minden az odamondós bangerökről szólt, Lmen “eljött dolgozni”, a reakciók pedig kétségkívül arról árulkodtak, hogy emberünk elég jól végzi a munkáját.

Először, mikor megérkeztem a helyszínre, láttam, hogy nincs színpad. Kicsit kételkedtem, hogy mégis milyen party lesz majd ebből. Aztán megszólalt a belépő zeném (8), és már tudtam: életem bulija következik. A közönség az első szótól az utolsóig ordította a szöveget, mindenki megőrült. Volt pogó, bodysurf, vagyis minden, ami csak kell!” – nyilatkozta lapunknak Lmen.

Forrás:

Belföldi sneakerhead nagykövetünk, Dablty, azaz Trunk Tomi is tiszteletét tette, aki miután végigtolta az estét Praláékkal, így értékelt nekünk:

Természetesen a teljes trap és newschool vonalat követem itthon, és külföldön is, és azt kell hogy mondjam, ez az esemény bárhol megállta volna a helyét Európában. Zseniális a közösség, ami itthon van és ezért is fontos nekem a hazai zene támogatása. Nagy élmény volt a város szívében végighallgatni az előadókat és sok ismerős arccal újra találkozni a communityből.

Forrás:


fotók: Kersner Máté

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés