Kövess minket

Stílus

A fehér henna szexi!

Az idei fesztiválszezon slágere után jövő nyáron is valami egyedi hódíthat majd, mégpedig a tetoválás következmények nélkül – divatba jön a fehér henna?

Megosztva

PRhnY3RhT1C BivhynUNVg

Te is azok közé a nők közé tartozol, aki szereted a gyönyörű művészi motívumokat, de az aranyszínű tetkót inkább gagyinak tartod, mint trendinek? És ha valódi tetoválásra nem készültél még fel, akkor a fehér hennát pont neked találták ki!

A fehér henna a testfestő művészek figyelmének középpontjába került, alkotásaik lassan az egész világon trendet teremtenek. A fehér henna lényegében természetes anyagokból készül. Míg a tetoválások esetében alaposan meg kell gondolnia az embernek, hogy hova és mit varrasson, addig a hennával készült motívumok viszonylag csak rövid ideig tartósak. Ezáltal nem kell attól sem félni, hogy egy-egy mintával, illetve annak helyével mellényúlsz. A hennával készült tetoválások tartóssága bőrtípustól változó, így 1-2 hétig (minőségi modellek kicsivel tovább) díszítik csak a testfelületet.

Szárnyalhat a képzelet és a kreativitás, mert kezdődhet a választás szabadsága. Álmodd meg és készíttesd el egyedi csajos kiegészítődet!

lP2 Yh93RWTMGoEbJn5K2w

3lmiKETHRR7davcEbCryNQ

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés