Kövess minket

Pop

A feltételezhetően részeg Justin Bieber nem tudja listavezető dalának a szövegét, meglepődők száma: 0

DORIIIITOOOOOO!

Megosztva

[gif]http://sugarscape.cdnds.net/15/48/1448462422-shrug-jb.gif[/gif]
Justin Bieber kedd esti mulatozása egy olyan esemény volt, mely ezernyi gyémántkategóriás sztorit tartalmaz, csak sajnos nincs mindegyikről videofelvétel. A kanadai énekes a 1 OAK nevű New York-i klubban verette, ahol több dalt is előadott, köztük Kendrick Lamar HUMBLE. című számának remixét és a Luis Fonsi & Daddy Yankee kollabot, a Despacito-t . Előbbiért épp nagyban gyűlölik a hiphop rajongók, utóbbi pedig csak szimplán vicces, szóval nevessünk rajta együtt.

Az előzmény: Justin Bieber jó pénzért elvállalja Luis Fonsi felkérését a “Despacito” című dal remixelésére, melyen angolul és spanyolul is énekel. A dal már magában is listavezető 19 országban, de Justin segítségével a Billboard top 100-as listájának első helyéig jut.

A konfliktus: A szórakozás, és a szórakoztatás között lavírozni próbáló, minden bizonnyal részeg énekes bepróbálja a számot, de közben rájön, rohadtul nem tud spanyol, szóval halandzsázik. Ezáltal olyan gyöngyszemek születnek, mint a “babababababa” és a “nem tudom a szöveget, szóval azt mondom fuckito, nem tudom a szöveget, szóval azt mondom doritoooo, brutioooo“. A puccos klub közönsége kínosan áll, majd többen kimennek inkább a WC-re kólázni.

Az utóhatás: Mindenhol lejön, hogy Justin nem tudja a saját számának a szövegét, néhányan kamu felháborodást színlelnek, de legbelül mindenki csak vállat von és igazából cseppet sem lepődik meg.

[vembed youtube=”Du15RGy0vsw” ]
[twitter]https://twitter.com/biebeart/status/867490786354626560[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük