Kövess minket

Stílus

A Felvidék Szépe címre hajt az ifjú divatblogger

Interjú Babos Kittivel, a Melior Fashion Blog szerzőjével és a Felvidék Szépe 2017 versenyzőjével

Megosztva

A fiatalok között egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, 23 éves Babos Kitti augusztus közepén indította el divatblogját, ahol vicces és laza stílusban ad tippeket a divat kedvelőinek. A szlovákiai Galántán élő magyar lány emellett a Felvidék Szépe versenyen már az elődöntőnél tart. A feltörekvő lányt a blogolás rejtelmeiről kérdeztük.

Mit jelent a melior?

Augusztusban indítottam el a blogot, de már két hónappal előtte kerestem neki a megfelelő nevet. Összeszedtem több mint száz olyan latin szót, ami tetszett és nem az volt a jelensége, hogy vesegyulladás, hanem valami jobb, kellemesebb. Köztük volt a melior is, valamint az azúr, ami szintén nagyon tetszett. A melior egyébként azt jelenti, hogy jobb, egy jobb divatblog. Nem akartam korlátozni nyelv szempontjából a nevet. Mivel felvidéki vagyok, a későbbiekben szeretném majd angolul és szlovákul is írni ezt a blogot.

Hogyan sikerült viszonylag rövid idő alatt ilyen népszerűségre szert tenned a Melior Fashion Bloggal?

Minél több humorral, szarkazmussal és realitással írok, ami segítheti a fiatalokat és akár az érettebb nőket is, hogy stílusosan tudjanak öltözködni. Célközönségem a női nem, de ezen belül nem jelöltem ki konkrét korosztályt. Mindenkinek írok, aki érdeklődik a divat iránt. Vagy ha nem is érdeklődik, akkor szeret a nap végén elolvasni egy humoros írást, laza stílusban.

Forrás: meliorfashionblog.net

Miért pont divatról írsz?

A divat nagyon régóta fontos szerepet játszik az életemben, hiszen úgy gondolom, hogy bármilyen rosszul is érezzük magunkat, legalább nézzünk ki jól. Ezért szinte soha nem engedem meg magamnak, hogy kiüljön a kinézetemre, ha éppen nem vagyok jó passzban. De nem mindig csupán divattal kapcsolatos bejegyzéseket posztolok. Volt már egészségtudatos életmóddal, főzéssel, divatbemutatókkal, szépségversenyekkel kapcsolatos bejegyzés is. Tehát inkább ilyen lifestyle irányba viszem el a dolgot, hogy ne korlátozzam csupán a divat területére.

Forrás: meliorfashionblog.net

 
Említetted, hogy írsz szépségversenyekkel kapcsolatos bejegyzéseket. Te magad is indultál a Felvidék Szépe 2017 versenyen, jelenleg az elődöntőben vagy.

Negyedik alkalommal rendezik meg Szlovákiában a Felvidék Szépét, ahol magyar lányok versenyezhetnek. Ez nagy dolog, hiszen nem egy hagyományos szépségversenyről van szó, hanem a szlovákiai magyarság értékrendjét próbálja meg továbbvinni és fenntartani.  Éppen ezért ennek a versenynek hatalmas eszmei háttere is van azon kívül, hogy szép lányokat mutat be. Jótékonysági rendezvényeken veszünk részt és a győztes képviseli a felvidéki magyarságot egy éven keresztül, szóval ez egy nagyon megtisztelő cím. A verseny döntője augusztusban lesz, amit a Duna tv fog közvetíteni. Aki megnyeri a versenyt, az egyenes ágon a Miss Universe Hungary mezőnyének tagja lesz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés