Kövess minket

Film

A film, amiben emojik a főszereplők tényleg bemutatásra kerül és itt az első előzetes

Volt olyan, hogy ránéztél a telefonodra és egy sóhajtás után azt gondoltad: „Bárcsak filmet készítenének az emojikból!”? Ok, mert velünk se volt.

Megosztva

Az emojik gyakorlatilag a mindennapjaink részeivé váltak. Még mi is rendszeresen beszámolunk a legfrissebb hangulatjel hírekről, mert nem mindegy, hogy tudunk e avokádó jelet küldeni a nagyinak, mikor átküldjük Messengeren a kedvenc receptünket vagy nem (még akkor is, ha visszakérdez, hogy miért írogatunk neki, hisz nincs is unokája).

A Sony tehát fogta ezeket a folyamatosan a zsebünkben lévő arcokat, állatokat és tárgyakat és készített belőlük egy filmet. Az „Emoji Movie” sztorija szerint az emojik egy üzenetküldő applikációban éldegélnek, a film főszereplői viszont egy izgalmas utazást tesznek a telefonon lévő többi programba, melyek mind külön világokat rejtenek.

[vembed youtube=”4yZERI42eRU” ]Érdekes koncepció, mindenesetre a most posztolt előzetesből (amit a MEH emoji konferál fel) nem hogy az izgalom nem jön át, de még a poénok is elég laposak. Egyelőre hibáztassuk a rövidségét.

Az Emoji Movie 2017. augusztusában érkezik az amerikai mozikba, T.J. Miller, James Corden és

Ilana Glazer főszereplésével.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés