Kövess minket

Aztaa

A floridai rendőrség rekordmennyiségű, Donald Trump arcképével ellátott heroint foglalt le!

Igen, ilyen is van.

Megosztva

Forrás:

Meglehetősen abszurd történet következik, melynek főszereplője egy Kelvin Johnson nevezetű kábítószercsempész, és az Amerikai Egyesült Államok újdonsült elnöke Donald Trump. Ja, és nem mellékesen egy „kevéske” heroin…

A rosszéletű Johnson azt vette a fejébe, hogy a floridai Harnandoból postán felad egy adag heroint, nagyjából 5500 csomagról van szó, és elküldi a saját címére, a szintén Floridában található Spring Hill-be. Hogy aztán ott kiárulja őket.

A terv nem jött be, mert egy postai dolgozói kiszúrta, hogy valami nem stimmel Johnson csomagjával. Rögtön hívta a helyi sheriff irodáját, akik aztán a helyszínre érkezve megállapították, hogy heroin rejtőzik a csomagban. Nem is kevés. 5500 pakkról van szó, ami rekord a maga nemében. Ennyit, ebben a körzetben még soha nem foglaltak le.

De a legérdekesebb az egészben, hogy Johnson valamiféle különös, megfejthetetlen indíttatásból a heroinra Donald Trump arcképét helyezte el. Talán azért, mert azt gondolta, hogy így senki sem ellenőrzi majd a cuccot.

Forrás:

Emberünk nagyot tévedett, hiszen valószínűleg pont ez szúrt szemet a postán, és ezért bukott aztán le. Most pedig nagy bajban van, akár 25 évet is a rácsok mögött tölthet kábítószer-csempészés és dílerkedés miatt.

(vibe.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés