Kövess minket

Események

A Foo Fighters megdöntötte Adele káromkodás rekordját a Glastonbury fesztiválon

F***,f***,f***,f***!

Megosztva

Forrás:

„Két évet késtünk, bocsesz” – mondta Dave Grohl a Foo Fighters énekese a Glastonbury közönségének, miután tegnap végre főfellépőként léptek fel a brit fesztiválon. Grohl a rossz közlekedésre fogta a késést, de természetesen viccelt, hisz két évvel ezelőtt egy lábtörés miatt kellett lemondaniuk az agyonhypeolt koncertet. 

A banda nem fogta vissza magát, az All My Life-tól kezdve a Learn to Fly-ig szinte az összes ismert számukat eljátszották, és még arra is szakítottak időt, hogy megdöntsék Adele tavalyi káromkodás rekordját. „Épp interjút adtunk a koncert előtt…” – kezdett bele Grohl két szám között a monológjában, „és valaki azt mondta, hogy nem lehet ezen a fesztiválszínpadon káromkodni, Glastonburyn nincs káromkodás. Miféle faszság ez? Úgy tudom Adele tartja ebben a rekordot, namármost én imádom Adele-t, de…

Ezután Grohl ütemes „fuck” kántálásba kezdett a ‘Skin and Bones’ gitártémájára, a közönség pedig követte. Valahol 33-nál álltak le, de utána még párat rádobtak, hogy biztosan beelőzzék Adele-t. Fel van adva a lecke a 2018-os főfellépőnek. 

(NME, BBC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés