Kövess minket

Aztaa

A Forbes vitatkozik a kijelentéssel, hogy Kanye West a leggazdagabb afroamerikai

Megosztva

Tegnap körbejárta az internetet, miszerint Kanye West közel 7 milliárdos vagyonával a leggazdagabb afroamerikai lett Amerika történelmében, de az egyik legismertebb üzleti magazin, a Forbes egy új cikkben vitába szállt ezzel a kijelentéssel.

Kanye vagyonáról a Bloomberg írt igen részletes cikket, kifejtve, hogy a rapper Yeezy márkája, és a hamarosan érkező Yeezy Gap kollabja összesen 4,7 milliárd dollárt ér, miközben a többi befektetésével és készpénzével együtt a mogul összvagyona valahol 6,6 milliárd dollár körül lehet. Madeline Berg, a Forbes írója ezzel szemben azt állítja, hogy a számítás nem pontos, és szerinte West csak 1,8 milliárd dollárt „ér”. Berg azzal érvel, hogy Kanye durván felülárazza saját vagyonát, és olyan bevételekre hivatkozik, melyek még meg sem valósultak (például a Yeezy Gap), hasonlításnak pedig Donald Trumpot hozza fel, aki szintén szeret nagyokat mondani, ha pénzről van szó.

A leggazdagabb afroamerikai címet a lap továbbra is a Vista Equity Partners befektetési vállalat alapítójának, Robert F. Smith-nek adná, akinek a vagyonát 6 milliárd dollárra becsüli.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés