Kövess minket

Aztaa

A francia rendőrök büszkén posztolták az 1 millió eurós ecstasy fogást, aztán kiderült, hogy csak Haribo édesség

Megosztva

Forrás: Amazon

A párizsi rendőrség előző héten büszkén osztotta meg a közösségi oldalain egy “gyümölcsöző nyomozás” eredményét, melynek során 1 millió eurónyi ecstasy tablettát és MDMA tartalmú port foglaltak le. A razzia során lefoglalt tablettákról és porról később kiderült, hogy csak sima Haribo édesség.

A rendőröknek mondjuk jogos feltételezésük volt, hogy az elfogott áru valójában drog, hisz a razzia során lopott telefonokat, és egy ecstasy tablettaprés gépet is találtak. Ezért posztolhatták nem kicsit elhamarkodva azt, hogy a sikeres munkájuknak köszönhetően lefoglalták a nagy mennyiségű drogot, amit privát bulikban akartak értékesíteni a gyanúsítottak.

[twitter]https://twitter.com/prefpolice/status/1372197515404140544[/twitter]
A később elvégzett laborvizsgálat viszont kimutatta, hogy a tabikban egyáltalán nincs tiltott anyag, szimpla szétzúzott Haribo édesség, abból is a Franciaországban népszerű, eper ízű Tagada. Azt nem tudni, hogy miért készítettek belőle tablettákat az őrizetbe vett férfiak. 

Miután kiderült a turpisság, az eredeti, a párizsi rendőrség által nem törölt Twitter poszt alatt nagyüzemben indult meg a rendőrök kinevetése, rengetegen reagáltak Tagada édességeket tartalmazó fotókkal.

(BBC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés