Kövess minket

Hiphop

A Game sem szeretné, ha posztumusz adnák ki a számait, de kivételeket azért megnevezett

Megosztva

Anderson .Paak nemrég magára tetováltatta, hogy ha meghal, semmiképp se adjanak ki a nevével posztumusz zenéket, és a kijelentéssel a comptoni rapper, Game is egyetért…igaz egy-két kivételtől eltekintve.

Miután meghalok, kérlek ne jelentessetek meg posztumusz albumokat és dalokat a nevem alatt, mivel azok csak demók és sosem akartam, hogy hallja őket a közönség” – varratta a karjára Anderson, később pedig más előadók is csatlakoztak a kinyilatkoztatásához, például Lana Del Rey, aki tetoválás helyett a végrendeletébe írta bele a posztumusz dalok letiltását.

A TMZ nemrég elkapta az utcán a Game-et, és megkérdezték, ő miként vélekedik a posztumusz cumókról.

„Először is, mindig tisztelni kell a művészeket. Anderson olyan, mintha a testvérem lenne, és szerintem nagyon király, amit írt. Menő. Egyetértek vele, én se akarom, hogy kikerüljenek a dalaim, mert elbasszák a víziómat. Ha már nem vagy itt, hogyan tudnád befejezni a projektet? Big halála után a Life After Death mondjuk ütött Puffy-nak köszönhetően. Ha nem Puff vagy Dre producereli a számokat, ne nyúljon senki hozzá, Pharrell és Timbaland is oké még” – mondta a rapper, aki ezek szerint mégiscsak megbékélne egy posztumusz projekttel, csak ezt a négy embert kell egy stúdióba terelni hozzá.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés