Kövess minket

Pop

A „Gangnam Style” PSY nem tűnt el, itt az új videója és lemeze

Maradtak a bolondos táncmozdulatok és a WTF videoklipek.

Megosztva

Forrás: Youtube

Random trivia, melyet lehet nem akartál tudni: eme cikk írásakor 2837279160 megtekintésnél jár a „Gangnam Style„, a 2012-es koreai megasláger, mely vírusként terjedt anno a Föld nevű bolygón megfertőzve fiatalokat és időseket egyaránt. Senki se tudta, hogy pontosan mit énekel ez a napszemüveges jóllakott koreai óvodás, de nem is érdekelt senkit, és valljuk be, ha csak egy-két Hooligans vagy Kasza Tibi számot cseréltek le a rádiók játszási listái a láthatatlan lovak himnuszáért cserébe, akkor PSY máris többet tett az ország közízléséért, mint bárki az elmúlt 10 évben. Túlzás lenne? Próbálj meg meghallgatni egy Kasza Tibi számot és utána mondd ezt.   

Na de visszatérve a dilis koreaihoz. 2017-ben PSY már nem akar megfelelni a nyugatnak Ed Sheeran és Snoop Dogg vendégszereplésekkel, új albumán csak koreai előadók vannak, a Ben Stiller-féle hülyéskedés persze maradt, szóval „New Face” című új videójában ismét rengeteg karaktert eljátszik, hogy utána gigászi flashmob táncban csúcsosodjanak ki a jelenetek.

Oh és új albuma is van, „4×2=8” címmel. Elég ha annyit mondunk, hogy van rajta egy szám „Rock will never die címmel„, ami teljesen olyan mint a többi száma, csak ebben van gitárszóló. Oh PSY, sose változz meg.

[vembed youtube=”OwJPPaEyqhI” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés