Kövess minket

Stílus

A GAP nagy reményeket fűz a nyáron induló YEEZY kollabhoz

Megosztva

150 millió dollárnyi bevételt vár a GAP a YEEZY kollabjuk első évében. A Business of Fashion egyenesen úgy fogalmaz az új elemzésében, hogy a GAP mindent feltett egy lapra, annyira bízik abban, hogy Kanye West elhozza a márka új reneszánszát.

A GAP május 27-én tartja a negyedéves pénzügyi jelentését, de előtte még kiszivárgott pár apróság a cég terveivel kapcsolatban. Ezek közül a legérdekesebb az, hogy a márka magabiztos a YEEZY x GAP alakulását illetően, és nem számol semmiféle késéssel, terveik szerint június végéig ledobják az első kollekciót.

A GAP állítólag arra számít, hogy a döcögő eladásai végre kilőnek a YEEZY kollabnak hála, melyben női, férfi, és gyerek darabok is lesznek. A márka tavaly nyáron 225 boltot zárt be, melyet a koronavírus járvány okozta veszteségként kommunikáltak, az eladásaik 18%-kal dőltek be, majd tavaly év végén további boltbezárásokat és költségcsökkentéseket jelentettek be, már csak ezért is nagy szükségük lenne a YEEZY kollekció sikerére. A 150 milliós várakozás elvileg egy konzervatív számítás, hisz az adidas x YEEZY ennél sokkal gyümölcsözőbb volt.

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés