Kövess minket

Hiphop

A Green Bay Packers edzőjének személyes kérésére készített (újabb) himnuszt a csapatnak Lil Wayne

Weezyn így már biztos nem múlik a zöld-sárgák sikere.

Megosztva

Forrás:

Alig egy hónap múlva, február 7-én kerül megrendezésre az NFL 2020-21-es szezonjának fináléja, az 55. Super Bowl, melynek a fogadási irodák előrejelzései szerint jó eséllyel a Green Bay Packers lehet az egyik résztvevője – persze, ehhez első lépésként le kell győzniük a Los Angeles Rams legénységét a most szombaton esedékes NFC konferencia-elődöntőben. Hogy a zöld-sárgák megfelelően motiváltak legyenek a létfontosságú összecsapás előtt, vezetőedzőjük, Matt LaFleur megkérte Lil Wayne-t, hogy ráérő idejében készítsen a csapatnak egy számot, amolyan himnusz gyanánt.

Weezy pedig, mivel fiatal kora óta elkötelezett Packers fan, azon nyomban nekidurálta magát a munkának, és három nap leforgása alatt összedobta, majd néhány órával ezelőtt elérhetővé tette a kész, Green and Yellow című trekket. Mint tegnap a Fox Sports-nak adott interjúban megjegyzete, ez a bizonyos három nap kimondottan soknak számít, ő ugyanis közel sem szokott ennyit szöszmötölni egy-egy zenével.

[vembed youtube=”H-WYyhkIkTQ” ]Ha netán valakinek instant déjà vu érzése támadna, az cseppet sem véletlen, hiszen az amúgy New Orleans városában felcseperedő rapper már cirka kilenc évvel ezelőtt is csinált egy számot a Packersnek ugyanezzel a címmel, amit akkor is, Wiz Khalifa Black & Yellow slágeréből mintázott.

És hogy miként lett Lil Wayne az amúgy Wisconsin-i Green Bay rajongója? Ezt is elárulta a fent említett interjú során.

„Amikor New Orleans-ban éltünk az apám, Reginald McDonald, elment az ott lejátszott, 1997-es Super Bowl-ra. Nem drukkolt ugyan senkinek, de azon a meccsen a Packers nyert, és a fater hozott haza egy rakás, a klub logójával ellátott relikviát. Na, onnantól kezdve már csak nekik szurkoltam.”

[twitter]https://twitter.com/undisputed/status/1350133052513595398[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés