Kövess minket

Bulvár

A gyilkosságért életfogytiglani börtönbüntetését töltő C-Murder éhségsztrájkba kezdett

Nem elégedett a börtön vezetőségével.

Megosztva

Forrás:

Drasztikus lépésre szánta el magát C-Murder, aki a Louisiana államban található Angola (nem tévesztendő össze az afrikai országgal) városában tölti életfogytiglani börtönbüntetését. Master-P testvére olyannyira nincs kibékülve az intézmény vezetőivel, hogy kedden éhségsztrájkba kezdett, hátha, így fel tudja hívni a figyelmet az ott uralkodó embertelen körülményekre. Az egykori rapper elsősorban a börtönigazgató, Darrel Vannoy, illetve annak helyettese, Barrett Boeker munkájával nincs megelégedve. Utóbbit egyébként két évvel ezelőtt egy erőszakolási ügyben állították bíróság elé, bár később ejtették az ellene felhozott vádakat. C-Murder elmondása szerint a börtönben kegyetlenkednek az őrök a rabokkal: verik és folyton megalázzák őket.

„Valakinek észre kellene már vennie, hogy komoly gondok vannak Angolában. Csak itt lehet egy korábbi erőszakoló igazgatóhelyettes. Boeker egy kegyetlen rasszista, aki senkinek sem hagy nyugtot. A magam, és társaim érdekében kezdtem éhségsztrájkba” – mondta, majd hozzátette:

„Az Angola egy katasztrófa. Itt könnyen elpatkolhatsz, ha kinyitod a szád. De valamit tenni kell”.

C-Murder 2002 óta van rácsok mögött, mert a vád szerint végzett egy 16 éves fiúval. A rapper ártatlannak vallja magát, szerinte összeesküvés áldozata lett.

[vembed youtube=”26TdSuOZto4″ ](HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés