Kövess minket

Hiphop

A gyilkossági ügyek 70 százaléka felderítetlen, ahol rapper volt az áldozat

Érdekes statisztikát közölt az XXL magazin

Megosztva

thug life

Az amerikai zene történetében 52 olyan gyilkosságot vizsgáltak, ahol valamely rapper volt az áldozat. Hihetetlen, de ezek az esetek közül 36 esetben a mai napig nem találták meg a tettest vagy tetteseket. Ez azt jelenti, hogy ezek a gyilkosságok 70 százaléka felderítetlen maradt, és mindössze 30 százalékos az az arány, ahol a nyomozók lezárták az ügyet.

Az USA-ban, az országos ráta egyébként 64,1 százalék, mármint a felgöngyölített gyilkosságok esetében. Vagyis, ha lelőnek egy emszít fele akkora az esély, hogy megtalálják a gyilkost, mint mondjuk egy könyvelő esetében.

A HipHop történelem két, talán leghíresebb áldozata, Tupac és Biggie esetében sincs továbbra sem megoldás, pedig majd húsz éve folyik a nyomozás.

Idén, eddig öt emszít öltek meg: The Jacka-t, Chinx-et, Young Ready-t, Glo Gang Capo-t, és Dex Osama-t (róla írtunk mi is). Egyedül Capo esetében sikerült megtalálni az elkövetőt.

Egy korábbi statisztika azt vizsgálta, hogy a zenészek közül, mely műfaj képviselői halnak legtöbbször erőszakos halált.

Kitaláljátok kik végeztek a lista élén?

(hotnewhiphop.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük