Kövess minket

Balaton Sound

A hard techno fiatalokat is bevonzaná a Balaton Sound 2024-ben

Megosztva

Bejelentették a 2024-es Balaton Sound első neveit, melynek nagyobb nevei ismét az EDM és a mainstream techno köreiből kerültek ki. Lesz többek közt Marshmello, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Nervo és James Hype is. A fesztivál szervezői ugyanakkor azt mondják, látják az idők változását, és próbálnak nyitni a keményebb vonulatú zenék felé is, aminek első morzsáit észre is vehetőek a line upon.

A line-up összeállításánál kiemelt szempont számunkra, hogy az elektronikus zenét kedvelő látogatók széles táborából mindenki találjon magának kedvenc előadót” – hívta fel a figyelmet Csiszár Virág, a fesztivál booking menedzsere arra, hogy már az első bejelentésben milyen színes a felhozatal. „ És szem előtt tartottuk azt is, hogy a legfiatalabb Sound rajongók körében az utóbbi évben legnagyobb népszerűségnek örvendő keményebb, hardstyle, hard techno műfajok képviselői jövőre nagyobb teret kapjanak a fesztivál nagy helyszínein is. A most bejelentett nevek közül például ilyen Nico Moreno vagy Ben Nicky” – tette hozzá Virág.

A Sound-élmény népszerűségét jelzi, hogy már az Early Bird bérletek meghirdetésekor nagy volt a roham, az első nevek bejelentésével egy időben pedig már elérhetőek a napijegyek, illetve a 3 napos bérletek is. A részletes információkért katt a www.balatonsound.hu oldalra.  Alább csekkolható az első listányi fellépő.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés