Kövess minket

Aztaa

A hardcore Breaking Bad fanok hamarosan már a valóságban is szürcsölhetik Hank „Schraderbräu” sörét

Kötelező.

Megosztva

Forrás: Hypebeast

Ha legalább annyira szereted a sört, mint a Breaking Badet, akkor most nagyon örülni fogsz. Ugyanis ahogy azt a Sony Pictures Television is megerősítette, Dean J Norris, a sorozat Hankje nemrég társult a Figueroa Mountain Brewing Co. nevezetű céggel azon nemes cél érdekében, hogy végre a való életben is megkóstolhassuk a DEA ügynök otthon kotyvasztott italát.

A keményvonalas Breaking Bad rajongók talán emlékeznek, hogy Hank Schrader mindig is elkötelezett sörfőző hírében állt, (az egyik epizódban azt is mondta, hogy „a sörfőzés egy külön művészeti ág”) olyannyira, hogy ha épp nem drogos rosszfiúkat üldözött, vagy az ásványait rendezgette, akkor otthon, a garázs és a pince magányában kreálta a német stílusú lagerét, amit aztán 6-os csomagokban árult a saját arcával ellátott címkével felturbózva.

Na, a közeljövőben pontosan ez az arc lesz kézzel fogható palackokra nyomva.[twitter]https://twitter.com/figmtnbrew/status/1108397999544287233[/twitter]
Egy, az Esquire-nek adott márciusi interjúban Norris bővebben is beszélt a témáról: elújságolta, hogy a széria rendezője, Vince Gilligan volt az, aki a Breaking Bad kezdetekor kitalálta, hogy Hanknek sört kéne főznie, ugyanis ha valami, akkor ez tökéletesen illeszkedik a kemény, kopasz nyomozó imidzséhez.

Ezt aztán kibontották, és a sorozat második évadában meg is lett valósítva, a Breaking Badet követők pedig szinte már ekkor, 2009-2010 környékén a híres-neves Schraderbräu piacra dobását követelték. (Nem lehet véletlen, hogy eBay-en már vásárolhatunk custom made Schrader-söröket megközelítőleg 3 ezer forintért)

Norris a beszélgetés során megjegyezi, hogy nagyon régóta tervezi/tervezik már a SB valódi kiadását, de csak a sorozat 10 éves jubileuma volt az, ami végül cselekvésre ösztönözte, és végül elkezdte kutatni a legjobb sörfőző vállalatot. Mint elárulta, a jövőben, a Schraderbräu után készülnek egyfajta “téli”-és “nyári” ale típusú sörrel, és egy speciális Oktoberfest kiadással is.

Úgy tűnik, Norris kifejezetten izgatott, és szívét-lelkét beleteszi a projektbe: a színész már Instagramon és Twitteren is ezerrel promózza a legendás nedűt:[twitter]https://twitter.com/deanjnorris/status/1108401209260625920[/twitter] [instagram]BrDfnLPgkBs[/instagram][twitter]https://twitter.com/deanjnorris/status/1093328014602092544[/twitter]

A 6,3% alkoholtartalmú italt május végétől lehet majd beszerezni online, és a kijelölt amerikai üzletekben, egy üveg ára valahol 6 és 7 dollár közt lesz majd.

(Esquire, Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés