Kövess minket

Hiphop

A hátsó udvaron forgatna klipet a házi őrizetben lévő 6ix9ine

„Ez itt a kert”

Megosztva

Forrás:

Azok után, hogy a bíróság engedélyezte Tekashi 6ix9ine-nak, hogy a házi őrizete alatt stúdiózzon, a rapper most újabb enyhítésért folyamodott: videóklipeket szeretne forgatni, jobb híján, valahol a kertjében.

Az XXL magazin információi szerint 6ix9ine ügyvédje, Lance Lazzaro tegnap hivatalos kérvényt nyújtott be, melyben „két óra szabadon eltöltött időt” próbál kicsikarni védencének a házához tartozó udvaron, szigorúan a zenei pályafutását elősegítendő. Lazzaro – biztos, ami biztos – azért még azt is hozzáfűzte, hogy a rapper kapcsolattartó tisztje áldását adta forgatásokra, ergo, csak a bíróságnak kellene rábólintania az ötletre, és máris jöhetnének az új videók. Nem mellékesen, valószínűleg a frissen szabadult rapper egészségének is jobban kedvez, ha egyelőre a cseresznyefa árnyéban forgat, mint Brooklyn valamely lepukkant, zsúfolt részében. És ezt nem feltétlenül a koronavírus-járvány mondatja velünk.

6ix9ine egyébként két lemez elkészítését tervezi a közeljövőben, amennyiben hihetünk a pletykáknak egy spanyol, illetve egy angol nyelvű cumóról van szó, ám, hogy ezek mikor kerülhetnek valóban a nagyközönség elé, azt egyelőre nem lehet megjósolni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés