Kövess minket

Elektronikus

A hétvége mixei hangulati sorrendben

Biztos előfordul már veletek, hogy nem találtátok a hétvégén a hangulatotokhoz és készültségi helyzethez megfelelő mixet. Most nem kell ettől félnetek, mivel segítünk, ajánlunk 4 a héten megjelent mixet, amik közül legalább az egyik garantáltan betalál, akármilyen irányba is menjenek a szabadnapok.

Megosztva

Rinse FM Podcast – Curses w/ Jagerverb – 9th November 2015

Curses mixe lehet, hogy tipikus partyrávezetőnek indul, de ha alapozás közben hallgatjuk, akkor igazán érdekes hullámvasút részesei lehetünk, hisz houseból átváltani funkyra, még egy józan elmét is elindít az éjszakába.

Iñigo Vontier – Turbo Promo DJ Mix

Tiga kiadója a Turbo Records olyan új tehetségekkel rendelkezik, mint például Iñigo Vontier, aki készített is nemrég egy promo mixet a labelnek. A válogatás azt pillanatot írja le tökéletesen, mikor éjfélkor még otthon vagyunk, viszont annyira felpörgünk, hogy úgy döntünk mégis irány a város, csak a többiek vegyél fel a telefont.  

Sam Elsewhere – Liminal Sounds takeover on NTS

Egy kis grime és a mocskos basszusok mindig mennek a reggeli, délelőtti és délutáni kávéhoz. Bólogatva ülni a laptop előtt félig másnaposan, miközben épp kaját rendelünk a neten.  

Slumber Session w./ Chris Loco

Az a bizonyos vasárnap nem véletlenül szomorú. Másnap tudjuk, hogy lehet korán kelni és 5 napot újra lehúzni. Ott van az a ember feje felett a nyomasztó érzés egész nap, hogy hamarosan itt a hétfő. Pedig érdemes lenne kihasználni a pihenést, pláne ezzel a teljesen chill Chris Loco mixszel.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.