Kövess minket

Aztaa

A holland rendőrség MDMA illatú parfümmel akarja növelni a spicliskedő polgárok számát

Eki aroma.

Megosztva

Forrás:

Hollandia a világ legnagyobb ecstasy tabletta előállítója, ennek köszönhetően pedig itt termelik a legtöbbet a drog MDMA nevű hatóanyagából is, a helyi rendőrség emiatt azt szeretné, ha a polgárok széles körben felismernék az illatát. Hogy miért? Hát természetesen azért, hogy hátha így többen jelentenek gyanús „szagokat” a zsaruknak.

A holland yardok a civilek MDMA-ról való oktatása részeként egy a drog illatát átadó parfümöt is készítettek, ami a csodálatos Xtacy nevet kapta, és most nem viccelünk, tényleg létezik. A parfümből országszerte küldtek ki rendőrörsökre, így a civilek mellett a járőrök is okosodhatnak. A logika az, hogy ha minél több ember ismeri fel az MDMA illatát, akkor az emberek majd szépen fel is jelentik a droglaborokat, mely akár a szomszédukban is lehet. A parfüm még egy trendi üvegcsét is kapott, mintha valami luxusmárka terméke lenne.

Egy holland államügyész, Antoinette Doedens által kiadott közlemény szerint a szagok alapján lehet legkönnyebben beazonosítani a droglaborokat. „Ezért terjesztjük az illatot országszerte, hogy mindenki pontosan tudja, mire kell figyelni” – mondta.

[vembed youtube=”JYzD6_aBoto” ](Mixmag)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés