Kövess minket

Aztaa

A Hulkot alakító Mark Ruffalo szerint a magyar politikai ellenzék a példa a hétköznapi hősökre

Az egyik Bosszúálló is véleményt alkotott a vasárnapi választásról.

Megosztva

Forrás:

A 24.hu szúrta ki, hogy a vasárnap esedékes magyarországi önkormányzati választásról Mark Ruffalo színész, a Marvel filmek Hulkja is kifejtette a véleményét.

hollywoodi sztár személyes Facebook oldalán néha keményen beleáll a közéleti témákba, nemrégiben például Boris Johnson angol miniszterelnököt osztotta ki egy poszt erejéig, most pedig a magyar embereket, pontosabban az ellenzéki erőket dícsérte, amiért összefognak a demokrácia jegyében. Mint írta:


„A Föld leghatalmasabb hősei valójában a hétköznapi emberek, akik akkor harcolnak a demokráciáért, amikor az veszélyben van. Washingtontól Budapestig próbálnak megosztani minket a demokrácia ellenségei a félelemmel – olyan emberektől, akik más nyelven beszélnek, más vallásban hisznek vagy más helyről jönnek. Azt szeretnék, ha megrémülnénk és teljhatalmat adnánk nekik, lerombolnák a szabad sajtót, eltérítenék a bíróságokat és ellopnák a közvagyont, hogy magukat gazdagítsák. Ezt csinálja Trump az Egyesült Államokban, és ezt csinálja Orbán is Magyarországon. A demokrácia támogatója vagyok, örömmel látom, hogy Magyarországon összefog az ellenzék és együtt védik meg a demokráciát. Ez üzenet a világ embereinek, akik hallják, és együtt állnak ki mögöttetek.”

[fbpost]https://www.facebook.com/MarkRuffalo/posts/2644413335792919[/fbpost]
Korábban amúgy egy másik Avengers színész, Scarlett Johansson is megszólalt magyar politikai témában, ő egy kormánypárti lap értesülését cáfolta, hogy támogatná Tarlós István újrázását Budapesten, állítása szerint ő szimplán a város szépségét dícsérte, mikor itt járt, ami nem egyenlő politikai állásfoglalással.

(24.hu)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés