Kövess minket

Bulvár

A hurrikánok károsultjainak ajánlja fel Eminem az új-zélandi kormánypárttól akasztott pénz minden centjét

Jófejségből jeles.

Megosztva

Forrás:

Ha létezik 2017-es hiphop naptár, akkor tuti Eminem pózol rajta októbernél, hiszen ez a hónap szinte csak róla szól. Nem volt ez azonban mindig így, sőt éppen ellenkezőleg, az elmúlt években inkább kerülte a nyilvánosságot Em. De mivel már biztosra vehető, hogy hosszú idő után egy új stúdióalbumon munkálkodik, már érthető a felhajtás is.

Az egész az imént említett új lemezének a megjelenési dátuma (és címe) körüli huzavonával kezdődött, majd jött a sokat vitatott cypher Donald Trump szemei közé. Ja, meg egy közös szám Pinkkel, illetve volt egy laza fellépése a Detroit Pistons vadiúj csarnokában. És, ha mindez nem lenne elég, közben még  arra is volt ideje, hogy az ügyvédei segítségével megnyerjen egy pert az új-zélandi konzervatív, Nemzeti Párt ellen, akik nem túl úri módon lenyúlták a 2014-es kampányukhoz a Lose Yourself című számát. Nagyjából 415 ezer dollár (120 millió forint) ütötte a detroiti rapper markát az ügyből kifolyólag, ezt pedig teljes egészében a hurrikánok károsultjainak szeretné felajánlani!

Eminemtől eddig sem állt távol az adakozás, legutóbb például a manchesteri bombatámadás áldozatainak utalt át egy komolyabb összeget.

Azt majdnem el is felejtettük megemlíteni, hogy nem mellékesen ő lett minden idők legjobb rappere egy internetes szavazáson, ahol több mint 2 millió ember adta le a voksát.

Természetesen szintén októberben.

(Variety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés