Kövess minket

Hiphop

A Jacksonville-i rasszista lövöldöző megölte volna Eminemet is, mivel „tiszteletbeli fekete”

Megosztva

A férfi, aki szombaton lelőtt három afroamerikai embert egy Jacksonville-i üzletben, a maga mögött hagyott írásaiban egy sor más lehetséges célpontot is megjelölt – köztük Eminemet és Machine Gun Kelly-t – derült ki a Rolling Stone birtokába jutott iratokból.

Az írások két hátborzongató passzusában Ryan Christopher Palmeter – aki maga ellen fordította a fegyvert, miután megölt három fekete embert, azt írta:

„Eminem (alias Marshall Mathers, alias Slim Shady alias Ken Keniff, alias a fehér srác a D12-ből): Hosszasan tekintett az örvénybe és az örvény visszanézett rá. A n***er szerető és a tiszteletbeli n***er határán jár. Nem azért hullott le a csillaga, mert az új cuccai szarok voltak, hanem mert a szövegek buzis idegesítő liberális szarok. Őt is meg kell ölni”.

Palmeter azzal folytatta kiáltványát, hogy Machine Gun Kelly-re szegezte a tekintetét. A fegyveres írása arra utal, hogy elég közel lehetett a rapperhez ahhoz, hogy lőni tudjon. „Colson Baker (alias Machine Gun Kelly): Tiszteletbeli n***er. Meg kell hogy öljelek, mint Eminemet, mert Ohióban nem volt elég pontos a célpont”.

Szombaton Palmeter taktikai mellénybe öltözve lépett be egy jacksonville-i Dollar General üzletbe, és egy kézifegyverrel és egy AR-15-ös puskával volt felfegyverkezve, amelyen horogkeresztes jelek voltak – közölték a hatóságok. A hatóságok szerint mielőtt a Dollar General felé vette volna az irányt, Palmeter két helyen is megállt: az egyik egy Family Dollar üzlet volt, körülbelül egy mérföldre a lövöldözés helyszínétől, majd miután a közelben látták az Edward Waters Egyetem campusán, egy történelmi fekete intézményben.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés