Kövess minket

Aztaa

A Kappával kollaborációban vibrátort dob piacra Tommy Cash

Megosztva

Tommy Cash-t ezen a ponton kikiálthatjuk a legfurcsább kollaborációk királyának. Az észt rapper korábban kiadta a világ legnagyobb és leghosszabb adidas Superstar cipőjét az adidas-szal karöltve, majd cipócipőket dobott piacra a Maison Margielával, aztán happy meal helyett egy „sad mealt” állított össze a McDonald’s-nak, legutóbb pedig pékérzékét újfent megcsillogtatva cipó kanapét tervezett az Ikeának. Mindez überelhetetlennek tűnt, eddig.

Cash Instagramos képaláírása szerint most egy „mindenkit kielégítő” ajándékkal rukkol elő az ünnepi szezon alkalmából.  A cím lelövi, igen, jól hiszitek,

egy all black vibrátorról van szó, ami a Kappával közösen készül, avagy a céggel, amik eddig nem éppen ilyen jellegű „sporteszközöket” jelentettek meg.

 

Mint a Paper írja, egyelőre nem tudni, hogy a szerkezet milyen funkciókkal bír, ahogy azt sem, hogy a Kappán kívül benne van-e valamely más, szexjátékokat gyártó cég az összeborulásban. Éppígy kérdéses az is, hogy vajon számíthatunk-e valamiféle extra meglepetésre a működés terén, például arra, hogy a játék képes lejátszani Cash dalait. Meglepődni nem lepődnénk meg.

A sextoy-ok tracksuitja, a felnőtt pajzán élvezeti cikkek susogós melegítője december elsején, csütörtökön jelenik meg az előadó webshopján.

Screenshot: tommycashshop.com

Fotó: Highxtar

(PAPER, Highxtar)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés