Kövess minket

Stílus

Tommy Cash és az adidas összeálltak, majd megalkották a világ leghosszabb adidas Superstar cipőjét

Bohóc cipő vibes.

Megosztva

Tommy Cash (stilizálva: TOMM¥ €A$H), a 29 éves észtországi rapper soha sem okozott csalódást bátor divathúzások és a bizarr vizuális megjelenítés terén, elég ha megnézzük róla ezt, ezt, vagy épp ezt a fotót. A zenész most újfent bebizonyította, hogy ha stílusról van szó, ő továbbra is verhetetlen: fogta magát, társult az adidas-szal,

majd közösen megalkották a világ leghosszabb Superstar modelljét, avagy egy furcsa, három csíkos bohóc cipőt, aminek hatására szinte rögtön új értelmet nyert a „What are those?” kérdés.

Íme:

Forrás: adidas Originals / Tommy Cash

Forrás: adidas Originals / Tommy Cash

Forrás: adidas Originals / Tommy Cash

Forrás: adidas Originals / Tommy Cash

Forrás: adidas Originals / Tommy Cash

Az adidas még tavaly jelentette be, hogy partnerségre lép számos új influencerrel és hírességgel, köztük a Fortnite-sztár Ninjával, a szintén őrületes szettjeiről elhíresült Kerwin Frosttal, Jonah Hillel és magával Tommy Cash-sel is, a társulás létrejöttét többek közt ez indokolja. 

Cash a kollabról szóló Instagram bejegyzésében arról ír, hogy amikor először vetette fel az adidas csapatának, hogy meg szeretné alkotni a világ leghosszabb cipőjét, értetlenül néztek rá és megrökönyödtek az ötlet hallatán. Végül pedig mint látszik, belementek, „most pedig itt vagyunk 5 hónap elteltével”

[instagram]CL4dLNBLShm[/instagram]

A kollab darabjai a Jing-jang-tematikát követik: az e célból fekete-fehér Superstarokon elméletileg megtalálható lesz az említett szimbólum, Cash szignójával egyetemben, ami a sarki részre kerül majd. Az orosz adidas bejegyzésében láthatjuk a darabokat normál méretben is, így felmerül a kérdés, hogy vajon készültek ilyen verziók is, vagy épp csak és kizárólag ilyenek vannak, a bohóccipő húzás pedig csak a kampány marketing része volt.

[instagram]CL3c422nUN7[/instagram]

A két színű Superstarok – melyekről hangsúlyozzák, hogy extrán limitált példányszámban készültek csak – március 3-án, azaz holnap fognak megjelenni. Fontos, hogy csak azután van esélyünk bezsebelni a rita és őrült lábbelit, ha feliratkoztunk érte az adidas mobilapplikációján keresztül. A jelentkezők közül ezután kisorsolják a nyerteseket, akiket az adidas értesít majd arról, hogyan juthatnak hozzá a lépőkhöz. Az ár 8399 rubel/80 font, azaz körülbelül 33 ezer forint.

Ahogy a kollaboráció híre befutott, a Twitter rögtön ráugrott a témára, a felhasználók pedig jobbnál jobb ötletekkel rukkolnak elő azt illetően, hogy vajon mire is hasonlít a cipő, és ki juthat eszünkbe róla. Voltak, akik a Superstar hosszára reagálva felhozták, hogy végre Kevin Durant és Shaquille O’Neal is talált magának megfelelő méretű cipőt, mások Goofy-ra és Sideshow Bobra asszociáltak a Simpsons családból, míg pár user maradt a hegyesorrú mexikói lakkcipőknél és a bagettcipőnél.

[twitter]https://twitter.com/McLlewellyn4/status/1366758103438544903 [/twitter]
[twitter]https://twitter.com/dllcnrdh/status/1366722242839773189[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/AggroWill/status/1366765122203582466[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/saawfull/status/1366690672481304583[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/curtwoodward/status/1366749751392284680[/twitter]

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: A Kappával kollaborációban vibrátort dob piacra Tommy Cash - Off Media

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés