Kövess minket

Film

A Kill Bill 3 lehet Quentin Tarantino utolsó filmje

És Uma Thurman is visszatérhet rá.

Megosztva

Forrás:

Még egy film és Quentin Tarantino nem rendez több mozifilmet – ezt a kult rendező már többször kijelentette, nemrég pedig Jimmy Kimmel műsorában erősítette meg, ahova az új, Volt egyszer egy Hollywood című filmje apropóján hívták meg. Itt tehát ismét elismételte, hogy tervei szerint a tizedik művénél leáll a filmrendezéssel, és mivel a Volt egyszer egy Hollywood a kilencedik, már csak egy projekt van hátra.

[vembed youtube=”UC9huiaI7fg” ]”Nem fogok eltűnni, mint J.D. Salinger, tovább írok majd, de tetszik az ötlet, hogy 10 mozfilmet készítek és utána boom, vége, a filmográfiám lezárult.” Tarantino tehát simán lehet, hogy továbblép a TV világába, esetleg kiad egy könyvet, de a családalapítás sincs kizárva, hisz tavaly novemberben házasodott meg.
Addig viszont még van egy hátralevő filmje, amely az első pletykák szerint egy Star Trek mozi lesz. A rendező viccelődve úgy írt körbe a projektet, hogy „az űrben játszodó Ponyvaregény”. Ez viszont még nincs kőbe vésve, hisz az MTV Happy Sad Confused nevű podcastjának vendégeként nemrég a Kill Bill folytatását, a harmadik részt sem zárta ki, mint lezáró filmjét.
A Menyasszony bosszújáról szóló film trilógiává bővítéséről már Uma Thurmannel is beszéltek, ráadásul pont a hetekben. „Eléggé továbbgondoltam a film esetleges történéseit, és pont egy hete beszéltem róla Uma-val. Ha valamelyik filmemhez folytatást készítenék, akkor az biztos, hogy a Kill Bill lenne„. Tarantino már a második rész megjelenése után is arról beszélt, hogy tervben van a folytatás, akkor azt mondta 10 évente készítene egy Kill Bill mozit, de ez aztán mégsem jött össze, hisz a KB2-t 2004-ben mutatták be a mozik, és folytatás azóta se érkezett.

(Vanity Fair)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés