Kövess minket

Stílus

A KIOSK terasza lett a főváros legszebb terasza

Rangos díjjal gazdagodott a KIOSK Budapest, a Babel és a Terasz tulajdonosa, Hlatky-Schlichter Hubert és csapata. A szakmai zsűri véleménye és a közönségszavazás alapján a KIOSK terasza nyerte el a tekintélyes Terasz Budapest 2015 díjat, amelyet egyebek mellett különleges hangulatának és innovatív kialakításának is köszönhet.

Megosztva

a kiosk terasza

Az F. Kovács Attila építész, Jókuti András gasztroblogger, Széll Tamás séf, Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettes és Finta Sándor budapesti főépítész alkotta szakmai zsűri mellett a közönség is szavazhatott a főváros legszebb, legjobb és legismertebb teraszaira. A terasz, kerthelyiség/tetőterasz és pop-up terasz kategóriák közül az előbbi győztese a KIOSK Budapesthez tartozó terasz lett, amely nem véletlenül érdemelte ki az elismerő helyezést.

„Nagyon büszkék vagyunk és örülünk a díjnak, hiszen ez egy igazán kivételes hely. Attól különleges, hogy itt a minőségi vendéglátás, a nyüzsgő városi élet és a természeti szépség – a templomkert nyugalma, a Duna energiája és a csodálatos panoráma – együtt, egy helyen található meg. Valóban igaz, hogy a KIOSK a nappalid, a hozzá tartozó terasz pedig a kerted a városban” – mondta el Hlatky-Schlichter Hubert tulajdonos.

A Főpolgármesteri Hivatal Humán Főpolgármester-helyettesi Irodája, a Városépítési Főosztály és a Városarculati Non-profit Kft. pályázatán azok a vendéglátóegységek versenyezhettek a tekintélyes Terasz Budapest 2015 díjért, amelyek idén nyáron köz- vagy magánterületen lévő, állandóan vagy időszakosan működő kültéri fogyasztótérrel rendelkeztek. A pályázatok elbírálásakor a szakmai zsűri az innovatív kialakítást és egyedi hangulatot is értékelte, de kiemelt figyelmet fordított a városképbe való illeszkedésre és a közösségi érdek érvényesülésére is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés