Kövess minket

Aztaa

A kommandós, aki megölte Osama bin Ladent a Game zenéjével készült a nagy akcióra

És egy kicsit Lil Wayne is besegített.

Megosztva

Forrás:

A kommandós, aki Osama bin Laden haláláért felelős megerősítette, a Game zenéjét csapatta azon a bizonyos leszámolással teli éjszakán. A már visszavonult Robert O’Neillt nemrég a TMZ egyik kamerása találta be pár kérdésre, és miután jól megbeszélték, hogy az emberek hősként bánnak vele, és még piákra is meghívják a bárokban, jött a kérdés, hogy esetleg hallgatott-e valamilyen zenét bin Laden kiiktatásának éjszakáján?

[vembed youtube=”Bs4zjlLu8YU” ]”Igen! A Game ‘Red Nation’-jét, nem viccelek” – válaszolta O’Neill, majd hozzátette, hogy elég király zenéket csinál a comptoni rapper, és bár még sosem találkoztak, szívesen megismerné egyszer. A szóban forgó dalban amúgy Lil Wayne is szerepel, szóval egy kis szerep azért neki is jutott a terrorista lelövésében.

A kommandós amúgy először 2013-ban egy akkor még anonim Esquire interjúban beszélt először arról, hogy ő lőtte agyon bin Ladent (és a Game zenéről is). Később már arccal nyilatkozott, ami miatt sok kritikát kapott, részben azért, mert saját magát emelte ki az akcióban, és mert egyáltalán beszélt a dologról, miközben a kommandósok közt van egyfajta titoktartási fegyelem.

[vembed youtube=”jSAwWrbdoEQ” ]Az Esquire a ’13-as interjú után megkereste a Game-et is, aki iszonyat büszke volt arra, hogy az ő zenéje is szerepet játszott bin Laden halálában.

„Hazafiassággal tölt el. Amerikainak érzem tőle magam. Mi lett volna, ha mondjuk John Mayert hallgat aznap? Akkor lehet mellélőtt volna, vagy valami hasonló. Úgy érzem a „Red Nation” segítette a célzást” – reagálta akkor a rapper.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés