Kövess minket

Események

A kormány korlátozásai ellenére is arénakoncertet adhat az Apostol együttes

Megosztva

Forrás: Broadway Jegyiroda

A minap írtuk meg, hogy a magyar kormány augusztus 15-e után sem fogja engedélyezni az 500 főnél nagyobb tömegrendezvények megtartását, így lehetetlenítve el az összes nagy fesztivál lebonyolítását. Ennek ellenére pénteken kiderült, hogy egy együttes mindenképpen lesz, ami ugyanúgy nagy, méghozzá arénás koncertet adhat:

az Apostol.

“A hatályban lévő jogszabályok értelmében, a 2020. augusztus 28-án a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő Apostol 50 koncert, létszámkorlátozás nélkül, zárt térben megtartható, mivel ez az esemény, olyan rendezvénynek minősül, amely ültetett nézőtérrel rendelkezik.”
Az idézett sorokat a Broadway Jegyiroda írta a Facebook-oldalán, egyebek mellett azzal a megkérdőjelezhető ténnyel indokolva a koncert lehetőségét, hogy ülőhelyes nézőtér lesz. Szintén kiemelik, hogy a helyszínen fertőtlenítik majd a felületeket, biztosítanak maszkot (sőt, ennek hordására biztatnak mindenkit, de a viselést nem teszik kötelezővé(!!!)) és kézfertőtlenítésre is lesz alkalom. Emellett kérik, hogy az emberek ügyeljenek arra, hogy megtartsák a távot, ha pedig tüsszentenének, azt a könyökhajlatba tegyék. 

[fbpost]https://www.facebook.com/broadwayjegyiroda/posts/3506042236096521[/fbpost]

Mondanunk sem kell, hogy az iroda kommentszekciója rögtön felrobbant: sok dühös hozzászóló felhozta, hogy a nézőközönség nagy része idősebb életkorú, így nagyon nem kéne megtartani a koncertet, ezzel aztán több kommentelő jegytulajdonos is egyetértett. Mint a 24.hu cikkében említi, a Broadway különböző jogszabályokra hivatkozva több hozzászólást is írt, ezzel még inkább elszabadítva az indulatokat.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés