Kövess minket

Hiphop

A Las Vegas-i rendőrség kivizsgálta az új „vallomást” Tupac gyilkosságával kapcsolatban, de továbbra is nyitott az ügy

Egy hónapig kutakodtak.

Megosztva

Forrás:

Nemrég ismét előtérbe került Tupac Shakur megoldatlan gyilkossági ügye, miután Orlando Anderson, a sokszor felhozott állítólagos gyilkos nagybácsija, Keefe D először az év elején, majd nemrégiben is a gyilkosságban való részvételről beszélt.

Keefe elsőként egy BET dokuban vallotta be, hogy ott ült egy kocsiban a rapper gyilkosával, de megnevezni nem akarta az illetőt. Erről állítólag azért vallott, mert rákos, és neki már úgy is mindegy, legalább derüljön ki az igazság. Nemrégiben aztán bemutatták egy új Netflix dokumentumfilmet, amiben már azt is elmondta, hogy a már azóta meghalt Orlando Anderson lőtt. 

Négyen ültek az autóban, Terrence ‘T-Brown’ Brown a kormány mögött, Keefe D az anyósülésen, Anderson és DeAndre ‘Dre’ Smith pedig hátul. Először betáraztak piából, majd vártak. Egy kis idő elteltével női sikolyokra lettek figyelmesek, akik a rapper nevét üvöltözték. „Az összes csaj a nevét sikoltozta, ő pedig az ablakon keresztül köszöntötte őket, mintha egy parádéra érkezett volna meg. Ha nem nézett volna ki az ablakon, észre se vesszük. Gyorsan megfordultunk és beálltunk melléjük” – emlékezett vissza Keefe. Állítása szerint először Dre-hez került a pisztoly, de ő azonnal visszakozott, ekkor szólalt meg Orlando, hogy lőjük le az arcokat. „Előre dőlt, lehúzta az ablakot és lőtt„. 

Ez az ő története, mely sokakban felvetette a kérdést, miért nem lép a rendőrség. Hát a rendőrség most reagált, egészen pontosan még az év eleji dokura. A Las Vegas-i hatóságok hivatalos közleménye szerint Keefe nyilatkozata után ismét megnyitották az ügyet, és megint elkezdtek nyomozni, hónapokig vizsgálták a bizonyítékokat, de egyelőre nem jutottak sehová, nem történt letartóztatás, az ügyet pedig továbbra is lezáratlannak tekintik.

[twitter]https://twitter.com/AdamHerbets/status/1014595937115648000[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés