Kövess minket

Pop

A legforróbb Taylor Swift átdolgozás, hegedű és miegymás

Taylor Swift múlt évi albumának, az 1989-nek, slágerei nagyon sok zenészt inspiráltak.

Megosztva

tvagFotó: Getty Image / Europress

Az album leghíresebb slágerének a Blank Space-nek számtalan átdolgozása született. A YouTube-on változatosabbnál változatosabb darabokra bukkanhatunk a paródiától egészen a fantasy stíluson át. Négy tehetséges fiatal zenészt is megihletett. De kik is bújnak meg a vonós négyes mögött?

Mint említettük Taylor Swift Blank Space című zenéje nagyon sok zenészt megihletett, mely alól a Well-Strung vonós négyes sem kivétel. A négy előadóból álló formáció egy egyedülálló feldolgozással hódította meg a világot. Johann Sebastian Bach hegedű klasszisát vegyítették Taylor Swift popstílusával, az eredmény pedig fenomenális lett. És még forrós is. Hogy miért? A kérdésre a választ az együttes klipje adja…

[vembed youtube=”uIJNrj51JJI” ]

A srácok a klipet New York utcáin forgatták, ahol mind a négyen találkoznak a video főszereplőjével. A videoklip főszereplője egy titokzatos férfi, aki mind a négyüknek a romantikus találkozás reményében megadja a telefonszámát. Az úriemberek pedig nem mások, mint a vonós négyes tagjai: Edmund Bagnell (első hegedű), Chris Marchant (második hegedű), Daniel Shevlin (cselló), Trevor Wadleigh (hegedű). Az együttes érdekessége, hogy az egyes „feladatokat” egymás között osztják fel, sőt a felmerülő problémákat is együtt oldják meg.

A banda a saját weboldalán már meg is kezdte a POPssical albumuk értékesítését. Nemcsak Taylor Swift számát dolgozták át eddig, hanem Britney Spears (Toxic), Ke$ha (Your Love Is My Drug), Lady Gaga (Edge Of Glory), Lorde (Royals), Miley Cyrus (Wrecking Ball) és Bruno Mars (Grenade) slágereit is.


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés