Kövess minket

Film

A legjobb embert találták be a Robotzsaru folytatásának feladatára

Neill Blomkamp!

Megosztva

Forrás:

A District 9 és a Chappie rendezője, Neill Blomkamp készíti majd a kultikus akció-sci-fi, az 1987-es Robotzsaru folytatását – tudta meg a Deadline.

RoboCop Returns című mozi az eredeti film stílusát viszi majd tovább, az originál forgatókönyvírók pedig producerként térnek vissza. A film gyakorlatilag egyfajta átdolgozása lesz az első, Paul Verhoeven által rendezett film tervezett folytatásának, amit anno végül mégsem készítettek el. Blomkamp örömét fejezte ki a projekttel kapcsolatban, állítása szerint nem csak nagy személyes kedvence az eredeti, de a filmjeire is nagy hatással volt. 

A történet szerint, Detroitban szolgálata teljesítése közben egy bűnöző banda meggyilkol egy rendőrt, Alex Murphy-t. A rendőr holttestét azonban a legújabb technológiák segítségével sikerül újraéleszteni. Az Alexen végzett kísérlet azonban itt még nem ér véget. A rendőrség és az azt irányító szervezet ugyanis Murphy elroncsolódott végtagjai és szervei helyett mesterséges karokat és szerveket ültet a férfiba. Így változik át Alex Murphy a világ legkorszerűbb „rendőrévé” a félig robot félig ember Robotzsaruvá. A programozás szerint a Robotzsarunak gondolkodás nélkül végre kellene hajtani a parancsokat, bármi legyen is az. Él azonban a robotban az ember is, s ennek egészen más céljai vannak: leszámolni azokkal akik megölték és megölették.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés