Kövess minket

Események

A legjobb magyar trap feltörekvők mérkőznek meg az On The Low jubiláló eseményén

Kiadó alapító ünneplés és gigászi trap buli a Fészek falain belül.

Megosztva

Forrás:

Megalakulásának első évét ünnepli az underground new wave hiphop mozgalom, az On The Low, a jubilálásra egy extrán erős line upot felvonultató bulival készülnek. 

A trap és cloud rap előadókat bemutató On The Low habár már a tizedik eseményénél tart, de bőven többek ők, mint egy sima bulisorozat. A 12 „mocskos” alaptagból álló csapat (lassú isten, pachee, akc misi, gyuris, sihenc, purple, ibbigang [valter + szalai], shy balenci, khaze, filo, petremouse) egyfajta mozgalomként tevékenykedik, melynek célja a feltörekvők segítése, és az általuk képviselt stílusok népszerűsítése a legnyersebb formában. A legújabb húzásuk egy azonos nevű kiadó alapítása volt, mely szintén indokat ad majd a vad veretésre március 29-én a Fészek klubban, melyet először vesznek majd be.

A rapperek a ’90-es évek WWF royal rumble pankrációit megidézve kettesével lépnek majd a színpadra, hogy egy nagy zenei bunyóban eldöntsék, ki a legjobb. A fellépők közt a német származású memphis horrorcore és rap stílust csapató Donvtello és Opti Mane lesznek a fővendégek, míg magyar oldalról Clán, Filo, Qltur, Akc misi, $ihenc, Zador, gyuris, Alexander, Figura, Egs neveit találjuk a line upban, utánuk Zsola, lil sag és Siaga DJ szettjei zárják az estét, és ha ez sem lenne elég, akkor ott van a kisterem, ahol LV_Mvne, Marton Buku, Petremouse és RhytHm pörgetnek különböző stilusokban.

A behopp, mely egyfajta underground támogatásnak is felfogható, mindösszesen 1000 forint, a buli Facebook eventjént itt találjátok.

[vembed youtube=”6FVNbD0ZY6U” ]
[vembed youtube=”B1ti2uNeYYI” ]
[vembed youtube=”2JVLd66iv1g” ]
[vembed youtube=”8S8jMA60ehE” ]
[fbpost]https://facebook.com/onthelowinc/videos/431413904094359/[/fbpost]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük