Kövess minket

Hiphop

A legnagyobb Lil Pump haterek is újragondolják az életüket, ha meghallják milyen magyar zenét adtak ki a nevével

Egy újabb kamuflexes magyar videó a YouTube-rap bugyraiból.

Megosztva

Forrás:

Hiro hasonmásverseny negyedik helyezettje, egyben kezdő rapper srác tűnt fel a magyar YouTube mező pop-rap szegletén. 

Konen egyelőre egyetlen dallal rendelkezik, de ahhoz rögtön a Vakondember aka King BJ aka CEO / Producer / Artist /Sound Engineer aka az a srác, akinek van egy közös DJ Metzker Viktóriával, készítette az alapot. A szám címe „Lil Pump„, de ez alapján ne vonjunk le messzemenő következtetéséket, mivel sem a szövegvilág, sem a beat nem idézi a jó öreg lean függő barátunk zenéit.

[vembed youtube=”ZpZuJGdtKI0″ ]Helyette a már ezerszer lerágott magyar YouTube-rap klisét hallhatjuk, azaz a „neked nincs is pénzed, csak a szüleidnek, szóval ne flexeljél” – üzenetű nagy megfejtést, miközben emberünkön luxusmárkás cuccok vannak, és fehér (bérelt) Mercedes előtt mutogat, és egy (bérelt) villa is befigyel, csak hogy értsük, neki bezzeg tényleg van pénze. És ezt nem én látom bele, Konen saját maga állítja, hogy ez a dal egy „görbe tükör”, amolyan társadalomkritika…deep.

Forrás: YouTube

Honnan jön itthon amúgy ez a „mai fiatalok drága cuccokba járnak, de nem nekik van pénzük, csak a szüleiknek” attitűd? Nem hallottak még arról a gazdasági alaptézisről, hogy a szülők által felhalmozott vagyonok és egyéb privilégiumok nagyban meghatározzák a gyerekeik későbbi boldogulását? A designer cuccokban járkáló kölykök tehát nagyobb eséllyel vehetik majd meg azt a kibérelt fehér Mercedest, miután átveszik apjuk cégét huszonévesen.

Ennél tehát még Lil Pump „megdugom a csajodat egy Lambo tetején, miközben füvet szívok” – szövegei is többet adtak a világnak, azon legalább lehet nevetni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés