Kövess minket

Hiphop

A lelki egészség fontosságára hívja fel Oh Babar új „Zuhanás” című dala a figyelmet

Most meg tiszta a tudat, mint a Pilis.

Megosztva

Forrás:

Kisebb kihagyás után Oh Babar új dallal jelentkezett. A „Zuhanás” a rapper elmondása szerint egy nehezebb időszak után született, melyben édesapja elvesztése, és az utána következő megzuhanás is nagy szerepet játszott. 

Gondoltam kicsit félreteszem a flexelést, és egy kicsit komolyabb témát fogok boncolgatni. Ha a saját szemszögemből nézem, akkor a mentálhigiénéről, és az arra figyelés hiányából adódó következményekről szól a szám. Elég kemény időszakon vagyok túl, pár hónapja elvesztettük apumat, (ezért is tűntem el hónapokra a zenéléstől) és ezek a stresszes időszakok előszedik az ember lelkéből az ott szunnyadó rohadást, amit felhalmazott. Ezt a rohadást le lehet egyszerűsíteni felelőtlen droghasználatra, piálásra stb, de nem érdemes. Amit érdemes, az odafigyelni magunkra nem csak fizikailag, hanem mentálisan is. Támaszkodhatunk embertársainkra, szeretteinkre, barátainkra, szerelmünkre, de a legvégén te magad leszel az, aki fel tud rántani a földről” – foglalta össze a trekk lényegét Babar.

A dalhoz egy klasszikus filmekből (pl. Szédülés, Idegenek a vonaton) összeollózott klip is készült, alább lehet csekkolni.

[vembed youtube=”O6azFRflmgg” ]Kövessétek Oh Babart Instán, és Facebookon.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük