Kövess minket

Film

A Lionsgate olyan magabiztos az új Fűrész filmben, hogy már szeptemberben bemutatják

Megosztva

Miközben a hollywoodi írók és színészek sztrájkja miatt egyre több film és sorozatpremiert tolnak későbbre, a Lionsgate bejelentette, hogy az új Fűrész filmmel pont ennek az ellentéte fog történni, hisz előrébb hozzák a premiert – írja a Deadline.

A stúdió annyira izgatott a horror franchise tizedik része miatt, hogy a film megjelenési dátumát október 27-ről szeptember 29-re hozzák előre.

A Twisted Pictures által készített filmben visszatér John Kramer (Tobin Bell), és Jigsaw utolsó játékainak fejezetét mutatja be. A film a Fűrész I. és II. eseményei között játszódik, a beteg és kétségbeesett John Mexikóba utazik egy kockázatos és kísérleti orvosi beavatkozásra, a rákja csodaszerű gyógyításának reményében – csakhogy kiderül, hogy az egész művelet egy átverés a legkiszolgáltatottabbak becsapására. A hírhedt sorozatgyilkos a rá jellemző zsigeri módon, fondorlatos, elborult és zseniális csapdák segítségével áll bosszút a kóklereken.

A filmet Kevin Greutert rendezi, aki legutóbb a 2010-es Fűrész 3D-ért felelt. A Lionsgate az első képkockát is leközölte a filmből, amin John Kramer karaktere látható, alább csekkolható.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés