Kövess minket

Bulvár

A Lyrical Lemonade rendezője, Cole Bennett beújított egy Juice WRLD tetkót

Megosztva

Az új rap generáció vizuáljainak egyik leginnovatívabb alkotója, Cole Bennett nemrég beújított egy tetoválást, Juice WRLD arcképével.

A Lyrical Lemonade filmesének és a chicagói rappernek a karrierje elég erősen összefonódott, miután Bennett rendezte Juice legelső klipjét, az „All Girls are the Same„-et, majd rögtön utána a „Lucid Dreams„-t, mely hatalmas siker lett. Az utóbbi ez idáig 664 milliós nézettséget generált, és nagyon hamar a legnézettebb klip lett a rendező Lyrical Lemonade csatornáján. A klip sikere miatt ráirányult figyelemnek köszönhetően Bennett olyan előadókkal dolgozhatott együtt, mint J. Cole, Wiz Khalifa, Kanye West, vagy épp Eminem.

Juice-szal baráti kapcsolat alakult ki, és Bennett a zenész több későbbi klipjéért is felelős volt, köztük a legutolsó, Young Thuggal közös „Bad Boy„-nak. A rendező tehát mind emberileg, mind a karrierjét tekintve közel állt Juice-hoz, így aztán a beszerzett tetoválás egy szép megemlékezés az elhunyt rapperről. „Örökké velem lesz” – írta a kis  Juice fejet ábrázoló tetoválásról szóló poszthoz a rendező.

[twitter]https://twitter.com/_ColeBennett_/status/1367535171159740421[/twitter]
[instagram]CIi0pk8htRX[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés