Kövess minket

Aztaa

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt legalizálná a marihuánát

Megosztva

Hosszabb interjút közölt a Telex a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökével, Kovács Gergővel, melyben természetesen a közelgő magyarországi választásról, és a párt politikai állásfoglalásairól volt szó.

A beszélgetés során feljött, hogy az MKKP, talán a magyarországi pártpalettán egyedülálló módon, nem csak hogy dekriminalizálná, de egyenesen legalizálná a marihuánát. Kovács Gergő egyben azt is elismerte, hogy maga is szokott füvet szívni, el is poénkodott vele, hogy elég csak ránézni, és leesik mindenkinek, hogy ő is használó.

” Ez egy elég hülye szituáció, hogy ártalmatlan dolog, de félni kell a rendőrségtől. Hál’ istennek nem tartatják be ezt a törvényt, ők is érzik, hogy nem lehet félmillió embert megbüntetni. A dekriminalizáció is azért fura, mert ha jól tudom, azt jelentené, szabad fogyasztani, de nem szabad termeszteni. Értelmetlennek tűnik” – mondta.

A magát viccpártként pozícionáló MKKP elnöke amúgy ha nem politizálna, akkor saját bevallása szerint „füvet termesztene és végigvinné a The Witcher 3-at„.

A fűlegalizációra amúgy már korábban a párt egyik másik politikusa, Döme Zsuzsanna is beszélt.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Bilincsben vitték el a rendőrök a Kutyapárt politikusait, az alapítónál marihuánát találtak, rögtön házkutatást tartottak nála – Off Media

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés