Kövess minket

Film

A Manson család kegyetlen rémtetteiről forgatja új filmjét Quentin Tarantino

Valószínűleg tocsogni fogunk a vérben.

Megosztva

Forrás:

A kultfilmek koronázatlan királya, Quentin Tarantino új filmet készít. Vagyis egyelőre még csak tervezési fázisban van a mozi, de ha hihetünk a pletykáknak, jövőre akár már forgatni is kezdhetik a Charles Manson és szektája által elkövetett brutális gyilkosságokról szóló alkotást.

Az eddig kiszivárgott infók szerint a film forgatókönyvén már az utolsó simításokat végzi Tarantino, hamarosan a szereplőgárda is összeállhat. Egyelőre Brad Pitt és Jennifer Lawrence nevét emlegetik lehetséges főszereplőként, de ez még korántsem biztos. Mint ahogy az sem, hogy mi lesz egyáltalán a mozi címe.

A sztori a Manson család nevű szekta 50 évvel ezelőtt elkövetett hátborzongató gyilkosságait helyezi a középpontba, különösen nagy figyelmet szentelve Roman Polanski néhai felesége, Sharon Tate kegyetlen kivégzésének, őt állítólag Margot Robbie játszhatja majd.

Forrás:

A 26 éves színésznő nyolc és fél hónapos terhes volt, amikor 1969-ban Charles Manson parancsára követői közül páran betörtek az épp fogadást adó nő házába – Polanski ekkor Londonban tartózkodott-, és tizenhat késszúrással megölték. Egyik mellét levágták, a hasába egy X-et véstek, a vérével pedig a PIG (‘disznó’) szót festették a falra. De nem a színésznő volt az egyedüli áldozat azon az elátkozott estén: további öt vendég is életét vesztette a mészárlásban.

Sharon Tate soha meg nem született kisfiával a karjában lett eltemetve.

A borzasztó gonosztett kiötlője, Charles Manson jelenleg is életfogytiglani börtönbüntetését tölti.

Ha valóban elkészül a film, akkor mérföldkő lehet Tarantino életművében, hiszen ez lehet az első alkotása, ami nem fikción, hanem valós eseményeken alapul.

(Hollywood Reporter)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés