Kövess minket

Film

A Marvel produkciós igazgatója szerint a világ készen áll egy meleg szuperhősre

Az új Bosszúállók után minden filmet különlegesre akarnak.

Megosztva

Forrás:

Tavaly megkapta a világ az első, többségében fekete színészekkel tarkított Marvel szuperhősfilmjét (Fekete Párduc), idén pedig az első női Marvel szuperhősnő is bemutatkozott (Marvel Kapitány), de itt közel sem állnak meg, további diverzitásra lehet majd számítani az elkövetkezendő időkben.

A Marvel produkciós igazgatója, Victoria Alonso például a Variety-nek nemrég arról beszélt, hogy egy meleg szuperhős sincs kizárva a közeljövőben, mivel szerinte készen áll erre a világ. A karaktert a The Eternals nevű csapatba válogatnák be, és elég egyértelművé tennék a szexuális beállítottságát, tehát nem titkoltan, vagy apró utalásokkal tennék meleggé. Ezzel ez az egyelőre név nélküli karakter lehet az első nyíltan meleg szuperhős főszereplő a vásznon.

A The Eternals a hírek szerint a Galaxis őrzőihez hasonlóan lesz elkészítve, tehát nem csinálnak minden egyes karakternek külön filmet, hanem egyetlen moziban mutatják be őket. Alonso állítása szerint a következő Bosszúállók film és a Pókember: Idegenben után minden filmet különlegesre és egy kicsit másra szeretnének csinálni, folyamatosan megújítva a stílust.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés