Kövess minket

Stílus

A méret a lényeg?

A dilemma, mely a férfiak büszkeségét taglalja, szinte végtelenbe nyúlik. Most akkor melyik is a jó? A nagy vagy a kicsi?

Megosztva

meret a lenyegFotó: Getty / Istock

Igazságot szolgáltatni a kérdésben rendkívül nehéz, de kivételesen nem brit, hanem a Kaliforniai Egyetem kutatói próbálkoztak meg vele. A kutatásaik alapján az átlagos péniszméret 13 centiméter hosszú. Akkor ez most rövidnek vagy hosszúnak számít?

A kutatásra 33 úriember jelentkezett, akik péniszét 3D-s nyomtató nyomtatóval modellálták. A felettébb érdekes kutatás eredményei a PLOS ONE magazinban jelentek meg.

A nők átlagon felülire vágynak

A legtöbb férfi tart attól, hogy szerszáma túl kicsi és kiveri őket a víz attól a mondattól, hogy „nem a méret a lényeg.” Büszkeségük nemcsak szent és sérthetetlen, hanem annak mérete nagyban befolyásolja az egójukat is. A hatalmas péniszt pedig mondanunk sem kell, áldásnak tartják. A másik oldalról szemlélve nem mindig előnyös a hatalmas farok, mert a szexuális érintkezés során fájdalmat okoz. A Kaliforniai Egyetem kutatói az arany középúttal értenek egyet, de a nők valamiért a hosszú távú kapcsolatot olyan férfival képzelik el, aki átlagon felüli mérettel rendelkeznek.

Egy éjszakára sem jó a kicsi

Az eredményekből az is kiderül, hogy a nők eltérő igényekkel rendelkeznek mind a hosszú távú kapcsolatok, mind az egyéjszakás kalandokat illetően. Tartós kapcsolatban olyan pasit szeretnének, aki átlagon felüli mérettel rendelkezik, de egyetlen hancúr alkalmával sem adják le igényüket. Hozzátették, az szintén felejtős, akinek mérete már-már kellemetlenséget vagy fájdalmat okoz. A nők ideális méretnek a 16,3 centiméteres péniszt választották, de tartós párkapcsolatban a maximum 16 centimétert is bőven elegendőnek tartják. Mindemellett hangsúlyos a hímvessző vastagsága és természetesen a nemi szervek igényessége is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.