Kövess minket

Hiphop

A Migos beugrott James Corden autós műsorába dabelni, pénzt számolni, Whitney Houstont énekelni, meg rappelni is kicsit

Bulika.

Megosztva

Forrás:

A brit származású színész/host/humorista James Corden éneklős, hülyéskedős, cukiskodó beszélgetős műsora, a Carpool Karaoke a Youtube, és az itthon is egyre jobban pörgő, online autós talkshow-k műfajának egyik legnépszerűbb programja, tele bájos vendégekkel, egyenesen a popipar boldog és rózsaszín világából. A Carpoolban ezidáig olyan hírességek tették tiszteletüket, mint Paul McCarthy, Adele, Shawn Mendes, Stevie Wonder, vagy éppen a One Direction, most viszont egy picit más vizekre eveztek a szerkesztők, és úgy döntöttek, a Migost hívják meg az aktuális adásba.

Azt kell hogy mondjuk, jól választottak, hiszen a trió meglepően szórakoztató és vigyorgásra késztető 14 percet kínál a nézőknek. Az autóban kötelezően elhangzanak a Migos Bad and Boujee, (hullajtsunk hát el egy könnycseppet a hátsó ülésen enerváltan, bambán csücsülő Takeoff-al együtt) MotorSport és a Walk It Talk It nevű slágerei, de a trap-trió előadásában Whitney Houston I Wanna Dance With Somebody-jának a színvonalas, precíz dabekkel tarkított feldolgozásának is szem -és fültanúi lehetünk.

“Srácok, ti minden számot fel tudtok dobni az adlibeitekkel. Mit gondoltok, bármilyen dalhoz hozzá tudnátok adni a Migos vibe-ját?”– veti fel a krú legendás kiáltásait ügyesen le is utánzó James, majd Mrs. Houston után megszólal Neil Diamond Sweet Caroline címet viselő klasszikusa, amire olyan önfeledt, hibátlan bulikát rendeznek Quavóék, hogy az előbbi kérdésre egyértelműen igennel válaszolnánk.

Ja, és bónuszként előkerül Offset táskájából 210 ezer dollár (cirka 60 millió forint) értékű készpénz is, amit mi nagyjából a Migosék egy alkalmi ruhavásárlására elegendő összegnek saccolnánk. [vembed youtube=”irVIUvDTTB0″ ]


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés