Kövess minket

Aztaa

A Mónika show legdurvább jeleneteit idézte a tárgyalás, ahol nekiestek egy anyagyilkosnak

És pár pofont sikerült is bevinni neki.

Megosztva

Forrás:

Durva verekedés tört ki egy tárgyalóteremben, ahol egy gyilkossággal gyanúsított férfinek nekiesett az áldozat két fia, még előző hét csütörtökön. A csörte az ohiói Youngstownban történt, a 62 éves Dale Williams állt a vádlottak padján, akit azzal gyanúsítottak, hogy megölt egy családanyát, Elizabeth Pledger Stewartot. 

A padsorok között ott volt az áldozat családja is, az elhunyt lánya pedig épp vallomást akart tenni, mikor az egyik fia megtámadta a gyilkost. Az esetről felvétel is készült, ezen látszik, hogy a srác elkezdi ütlegelni a vádlottat, miközben a rendőrök próbálják lefogni, majd a bunyóba becsatlakozik az áldozat másik fia is. Ütik és rúgják a gyilkost.

[twitter]https://twitter.com/ABCWorldNews/status/1149724204268478466[/twitter]
A rendőrök végül megbilincselik a két fiút, akik érthető módon dühösek, és hozzáteszik, hogy a férfi megölte az anyjukat, aki nagyon szerette a családot. A tárgyalótermi verekedőket gyorsított eljárásban 30 nap börtönre ítélték. A gyilkost kórházba szállították, az ítéletét pedig elhalasztották, de nem úszta meg a gyilkosságot, tegnap életfogytiglani börtönre ítélték. 

(Complex, CBS)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés