Kövess minket

Tech

A Myspace elvesztette az összes 2003 – 2015 között feltöltött zenéket

14 millió előadó reménykedhet, hogy megvan valahol a biztonsági mentése.

Megosztva

Forrás:

Még mielőtt a Facebook és az Instagram elrabolta volna a figyelmünk nagy részét, a Myspace volt a go to időpazarló oldal, méghozzá egy zenei csavarral. A 2003-ban elindult közösségi oldal ugyanis nem csak végtelenségig cicomázható civil profiloknak adott otthont, hanem feltörekvő zenekarok is feltölthették ide a zenéiket, több metalcore és emo banda itt indította be a karrierjét. Most egy szervercsere miatt mégis eltűnt róla szinte az összes zeneszám.

A felfedezést egy Reddit felhasználó tette nyilvánossá, itt leírja, hogy már egy ideje nem tudja elérni a pár éve feltöltött zenéit, és habár a Myspace-től először azt a választ kapta, hogy dolgoznak a hibán, később elismerték, hogy szervercsere miatt az összes 2003 és 2015 között feltöltött zene törlődött az oldalról, és mivel nincsen róla bizonsági mentésük, ezt már visszaszerezni sem lehet. 

A zenék eltűnése 50 millió dalt és 14 millió különböző előadót érint. A szervercsere miatt a feltöltött képek és videók is örökre eltűntek az adott időszakból.

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés