Kövess minket

Aztaa

A nap rejtélye: miért spricceli az anyatejét ez a nő egy fesztivál közepén?

Talán sosem tudjuk meg a választ.

Megosztva

Forrás:

A legabszurdabb dolgok történhetnek meg a fesztiválokon. Sosem feledjük, mikor az ausztrál producer, Flume a színpadon nyalt bele barátnője hátsójába, mindenki szeme láttára, vagy mikor egy lány emberi bongként kötötte ki magát egy rendezvényen, hogy aztán az arra járók a fenekéből szívhassák ki a marihuánafüstöt.

És ez még csak a jéghegy csúcsa, hisz az internet tele van vadabbnál vadabb feszt videókkal, a tömegben „oboázásáktól” kezdve, az állatokkal táncoló (reméljük mást nem is!) arcokig sok mindent megtalálunk. Ezen videók VIP szekciójába nyerhetünk most betekintést, a fesztiválfurcsaságok szent-grálját bemutatva, főszerepben egy nővel, aki a tánctér közben spriccelte a saját anyatejét.

[vembed youtube=”lajpDNXWx9k” ]Az október elején Kaliforniában megrendezésre kerülő Dirtybird Campout fesztiválon beadott bocizást szerencsére valaki videóra is vette, így végignézhetjük az anyatej permetezés teljes folyamatát, a gondolat megfogantatásától, az örömködő tömeg reakcióján át, egészen a totális befogadásig, míg valaki konkrétan be is térdel a lány elé, a frissító cseppek reményében. Talán felesleges is feltennünk a kérdést, hogy MIÉRT(?), úgyse találunk válaszokat.

(Urbanplayer)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük