Kövess minket

Aztaa

A New York-i polgármesterjelölt akkora JAY-Z fan, hogy a rapper egyetlen számát sem tudja megnevezni

Megosztva

Aki esetleg nem tudná, idén új polgármestert választanak New York városában, de hogy végül ki lehet a majd’ 9 milliós metropolisz leendő első embere, azt egyelőre csak találgatni lehet. Az egyik jelölt mindenesetre a techvállalkozóból lett demokrata politikus, a 46 éves Andrew Yang.

Mr. Yang indult a Joe Biden győzelmével záruló tavalyi elnökválasztáson, akkor azonban nem rúghatott labdába, így most szűkebb pátriárkájában próbálkozik, ahol akár még meglepetést is okozhat. Pontosan ezért, mármint hogy tovább népszerűsítse magát, a polgijelölt beugrott Ziwe Fumudoh, Ziwe című online beszélgetős műsorába a minap, és ha már ott volt, okozott magának néhány kellemetlen pillanatot.

Történt ugyanis, hogy a műsorvezető egy óvatlan pillanatban megkérdezte tőle, miként viszonyul a New York-i „folklórban” jelentős szerepet elfoglaló rap-zenéhez, ’mire Yang némi hezitálást követően ezt találta mondani:

„A kilencvenes, illetve a kétezres években kimondottan sok rapet hallgattam, leginkább JAY-Z zenéit, meg egy kevéske Nas-t.

Ezen kijelentése után Ziwe gyorsan megkérte, hogy nevezze meg a kedvenc JAY-Z számát, választ ezúttal viszont már nem kapott. Hiába törte a fejét másodpercekig Yang, egyetlen JAY-Z trekk sem jutott eszébe, csupán nagyokat pislogott a ráboruló csend közepette.

Nas-ra aztán már rá sem kérdezett Ziwe, pedig lehet, hogy tőle kettőt is tudott volna említeni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük