Kövess minket

Aztaa

A New York-i rendőrök keménykedéssel sem bírták elérni, hogy Pop Smoke Crips tagokat dobjon fel

Pedig a falig elmentek.

Megosztva

Forrás:

Hónapokkal azelőtt, hogy Pop Smoke tragikus körülmények közt életét vesztette egy betöréses rablás során a Hollywood Hills-i házában, a rappert rendőrök próbálták rávenni arra, hogy működjön együtt velük, és dobjon fel több Crips tagot – tudta meg a New York Post.

Smoke-ot 2019 decemberében vették őrizetbe, miután egy lopott Rolls Royce Wraith-tel kocsikázott. A kihallgatása során felajánlották, hogy probléma nélkül távozhat, ha segít egy júniusi brooklyni, nem halálos kimenetelű lövöldözés felderítésében. A tett helyszínén készült kamerafelvételen ugyanis Pop kocsija is látható, ahogy épp tolat. A rendőrök továbbá a Crips banda brooklyni részlegének, a 823 Crips-nek bizonyos tagjainak a beazonosítására is megkérték, de a rapper nem működött együtt. „Mikor ilyenekről kérdezték Smoke-ot, nem tartott túl sokáig a beszélgetés” – mesélte a rapper volt ügyvédje, Peter Frankel. 

A rendőrök viszont nem hagyták annyiban, és habár a lopott kocsi ügye szimpla New York-i esetnek számított, a zsaruk szövetségi ügyet csináltak belőle, hátha attól megered a rapper szája. Nem így történt, Pop nem köpött, és végül 250 ezer dolláros óvadék mellett elengedték.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük