Kövess minket

Stílus

A Nike vadiúj, füves Air Maxében tökéletesen beleolvadhatsz a környezetedbe, sőt, talán a kutyád is lepisil majd

A golfozók álma.

Megosztva

Forrás: @J23app

Lévén, hogy Magyarországon nincs túl nagy kultúrája a golfnak, nem sokan követhetik a PGA Tour eseményeit. Pedig az 1929-ben alapított egyesület profi amerikai golf versenyei idén is folynak, (a meccsek egészen pontosan 2018. október 4-étől 2019. augusztus 25-éig zajlanak) a Nike pedig ennek örömére úgy döntött, kidob egy, a sporthoz illő Air Max egyest.

A szóban forgó modellt sokféle módon alakították már, és a párducmintát is túlélte, a mostani megvalósítás viszont ezekhez képest is enyhén szólva meredekre sikerült. A cég a golf világából nem az aprócska fehér labdákat, vagy az ütőket, sokkal inkább a szép zöld gyepet ültette át új lépőjébe, és nem mondhatnánk, hogy fukarkodtak volna a fűvel.

Míg a fehér, klasszikus Air Max 1 talprészek szabadon maradtak, az elgazosított, low budget Grincs-förmedvény felső része teljesen zöldbe burkolózva érkezik majd, egyedül a Nike pipája kandikál ki a sövényből. [twitter]https://twitter.com/J23app/status/1084110945469808642[/twitter]

Az emberek véleménye valahol a „mi az isten ez?” és a „lol” között mozog, a Twitter vicceskedő népe a következőket írta a J23 App bejegyzése alá:

„Piknikezés közben levettem, és többé nem találtam meg.”

„A Nike kényelmesen hátradől és azt mondja: lefogadom, hogy bármit eladhatunk nekik”

„Hirdetés: aggódtál már amiatt, hogy fűszálak mennek a lépődre? Nem kell többé ettől tartanod, fűcipő.”

„Az év cipője, egyértelmű.”

„Hogyan kell gondozni ezeket? Heti egy, vagy kettő öntözés elég? Ha elszárad, vagy elhal, visszavihető?”

Habár hivatalos megjelenési dátum egyelőre nincs, a Kicks R Good mai Facebook posztjában az áll, hogy a Nike Air Max 1 Golf Grass valamikor februárban droppol majd, az ára pedig 140 dollár, vagyis nagyjából 40 ezer forint lesz.

Kicks R Good

Nike Air Max 1 Golf „Grass” ⛳️ Release date: February, 2019 Price: $140


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés