Kövess minket

Red (18+)

A nők leszbi pornóra, a férfiak szexi anyukákra maszturbáltak 2016-ban

Legalábbis a Pornhub elemzése ezt mutatja.

Megosztva

Forrás:

A világ egyik leglátogatottabb pornóoldala a Pornhub idén is elkészítette masszív hosszúságú (*kacsintás*) évösszegzőjét, melyben végigveszik, hogy hol, kik és mire maszturbáltak 2016-ban. Belemélyedtünk az adatokba, hogy nektek legyen időtök másra (*kacsintás, kacsintás*).

Mennyit?

Összesen 92 milliárd videó került megnézésre, ami 4.6 milliárd órányi pornónak felel meg. Ha a weboldalon eltöltött percek számát, egyszerűség kedvéért “elélvezési időket” nézzük, akkor a filippínók bírják a legtovább, hisz a 12 perc 45 másodpercükkel toronymagasan verik a mezőnyt. Őket követik a dél-afrikaiak (10 p 46 mp), majd az amcsik jönnek (10 p 15 mp) harmadikként. Ettől még senkinek se kell szégyenkeznie, hisz a világátlag is javult 16 másodperccel, ideje tehát máshol is megveregetnünk magunkat, például a vállunkon. A listát amúgy a kubaiak zárják (bár ez lehet a rossz internetnek köszönhető), de a mongolok se bírják sokáig, 5 és fél perc után már nyúlnak a zsepiért.

Hol?

Még mindig az USA felel az össz-pornófogyasztás feléért. Az Egyesült Királyság a második, Kanada a harmadik, India a negyedik, a japánok pedig nagy hajrában (7 helyezést “javítottak”) felpolírozták magukat az ötödik helye. Magyarország az első 20-ban sincs.

Forrás: Instagram

Miről?

Úgy tűnik tényleg annyira szeretjük az okostelefonunkat, hogy akár szexelni is képesek lennénk vele, hisz mindenhol nőttek a mobilos pornónézés számai. Amerikában ez az arány már kemény 70%-nál tart, de Európában az emberek fele azért még nem bírja elengedni az asztali számítógépét.

Mikor (és mikor nem)?

Nem meglepő módon este nézünk pornót. A délutáni idősáv is elég dolgos, de az este 11-től kezdődő és hajnal 1-ig tartó időszak olyan kimagasló, mintha kötelező lenne akkor meztelen embereket nézni.

Szintén nem okoz meglepetést, hogy nagyobb TV-s események alatt csökken a forgalom. Az amcsiknál az Oscar és a Golden Globe miatt hagyják ki az Rosszcsont diáklányok 9-et az emberek, míg az öreg kontinensen a focilabda gömbölyded formáiba habarodnak bele a népek, az Európa-bajnokság alatt 22% hagyta ott a pornót, kiemelten a spanyolok.

Kik és ki(k)re?

A fő célcsoport továbbra is a fiatalok. A 18-34 éves korosztály 60%-os túlsúlyban van. Belgium és Svédország abból a szempontból különleges, hogy itt kukkerolják a legtöbb pornót az idősebbek (55+), mindkét országban 17%-os az arányuk.

Ami a kereséseket illeti, ismét a “leszbikus” pornó érdekelte a legjobban a világot, a “nevelőanya” a második legkeresettebb kifejezés lett, míg a “MILF” csak a harmadik. A nők leszbikus, ollózós és hármas jeleneteket akarnak látni, míg a férfiak a MILF-ekre, nevelőanyákra és a mostohatestvérekre gerjednek.

Lisa Ann lett a pornókirálynő, őt akarták a legtöbben látni munka közben, utána a libanoni Mia Khalifa következik, a bronzérmet pedig a  Kim “nem is akartam pornós lenni, de ha már így alakult híres leszek” Kardashian viheti haza. A nőket a tavaly nemi erőszakkal megvádolt sármőr James Deen izgatta a legjobban. Végül pedig egy kis geekség: Lara Croft még mindig a legkeresettebb videójáték karakter, ha pornóról van szó.

(A teljes kutatást ide kattintva lehet elolvasni.)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.